WONGLEPONG PROJECT 

This acreage property in the Gold Coast hinterland demanded a pool that was able to straddle the beauty of the natural environment as well as the home's contemporary aesthetic. The owners desired a family pool that would provide entertainment and relief during long, hot summers.

A custom-designed cantilevered shade structure that includes bespoke laser-cut screens, ensures all-day shading without compromising water warming from the morning sun.

Magazine cover shot from QPOD
Magazine cover shot from QPOD
Landscaping lighting for drama
Landscaping lighting for drama
Bird's eye perspective
Bird's eye perspective
Ready for excavation
Ready for excavation
Perfect spot to relax and play
Perfect spot to relax and play
Before landscaping
Before landscaping
Pagoda-style pool house
Pagoda-style pool house
Ready for concrete
Ready for concrete
1/2

SHOWCASE

NEXT PROJECT