Rix-Ryan-20200303-RRP_4931.jpg
TALLEBUDGERA VALLEY PROJECT

‘How to make better use of a sloping block’ was the challenge put to Jamie Bramich and designer Mark Hudson.

 

The resulting collaboration has transformed a previously unusable piece of land into an epic pool, entertaining deck and gazebo with breathtaking views of the valley to the ocean beyond.

The design features curved acrylic windows, a fully-tiled interior and gas-fueled fire lantern plinths that make this pool an outdoor entertaining hub all year round.
 

Can’t rave enough about the incredible job Jamie and his team have done for our tricky pool project. Absolute professionalism and foresight from the start, followed up with clear communication throughout the project, demanding perfection from his tradesmen and offering us honest advice whenever we’ve needed it.

Flack family

Perfect place to be at cocktail o'clock
Perfect place to be at cocktail o'clock
What a view!
What a view!
Bird's eye perspective
Bird's eye perspective
Gas-fueled fire pits make for year-round entertaining
Gas-fueled fire pits make for year-round entertaining
Construction top side of pool and spa bo
Construction top side of pool and spa bo
Construction above ground curved wall forming
Construction above ground curved wall forming
Framework going up
Framework going up
Pool & spa structural shell
Pool & spa structural shell
1/2

SHOWCASE

NEXT PROJECT